Liity jäseneksi

Tue toimintaamme liittymällä jäseneksi!

Toivoisitko sinäkin, että koulu olisi kaikille turvallinen ja yhdenvertainen paikka? Toivoisitko, että siellä opetettaisiin perinteisten aineiden lisäksi myös maailmankansalaisen kompetensseja, dialogia, vuorovaikutusta, ihmisoikeuksia ja sitä miten tullaan toimeen toisten kanssa? Toivoisitko että opettajilla olisi mahdollisuus käydä arvokeskustelua ja pohtia miten rauhaa ja yhdenvertaisuutta voi oppia? Kyllä, me myös. Emmekä vain toivo, vaan teemme joka päivä töitä näiden asioiden eteen.

Tule mukaan ja liity RKI:n henkilöjäseneksi maksamalla jäsenmaksu 20 €/vuosi. Jäsenmaksut maksetaan Rauhankasvatusinstituutti ry:n tilille FI9380001101401983.  Kirjoita maksun viestikenttään nimesi, sähköposti- ja kotiosoitteesi. Jokaisen jäsenen tuki on meille tärkeää, joten kiitos sinulle! Jäsenet saavat jäsentiedotteen, uudet julkaisut kotiinsa postitettuina sekä mahdollisuuden vaikuttaa RKI:n toiminnan suuntiin.

Jäsenjärjestöksi voidaan hyväksyä toimija, jonka toiminnan periaatteet sopivat Rauhankasvatusinstituutin periaatteisiin. Lisätietoja järjestöjäsenyydestä saat toimistoltamme, johanna.laaja@rauhankasvatus.fi.

Vapaaehtoiseksi? Harjoittelijaksi?

Voit olla myös yhteydessä vapaaehtoistöihin, harjoittelupaikkoihin yms. liittyen. Ideat ja uudet ihmiset otamme avosylin vastaan!