Talous- ja hallintokoordinaattori Rauhankasvatusinstituuttiin

Kirjoittanut: RKI RKI Ei kommentteja

Rauhankasvatusinstituuttiin (RKI ry) haetaan talous- ja hallintokoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen. Olemme vastanneet kansalaisjärjestöjen julkisenrahoituksen muutoksiin uudistumalla ja monipuolistamalla rahoituspohjaamme onnistuen moninkertaistamaan rahoituksemme viimeisen 6 kk aikana ja kaipaamme nyt tiimiimme projektiorganisaation hallinnollista moniosaajaa tukemaan meitä muutosprosessissa.

Talous- ja hallintokoordinaattori vastaa yhdistyksen talouteen ja hallintoon liittyvien toimintojen organisoinnista, hoidosta ja kehittämisestä. Hän vastaa talouden laskelmista ja dokumentoinnista sekä valmistelee oman tehtäväalueensa asiat luottamuselinkäsittelyyn. Hänen vastuullaan on luoda muutostilanteessa uudenlaiset HR-työmallit yhdistykselle ja osallistua varainhankinnan kehittämiseen ja järjestön rahoituspohjan laajentamiseen. Hallinnoimme EU-rahoitteisia hankkeita ja valittavalta edellytetään osaamista tunnistaa ja vastata EU-rahoitukseen liittyviin erityisvaatimuksiin. Valittava henkilö saa tukea työhönsä yhdistyksen kirjanpitoa pitkään hoitaneelta alan ammattilaiselta sekä laaja-alaista hankehallinnon asiantuntemusta omaavalta toiminnanjohtajalta.

Työ vaatii vahvaa itsenäistä ja kehittävää työotetta, taitoa hallita laajoja kokonaisuuksia ja halua kehittää järjestön toimintatapoja arvostaen myös ei-talous- ja hallintokysymyksiin perehtyneiden rauhankasvatuksen ammattilaisten näkemyksiä. Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden työskennellä oikeudenmukaisemman maailman puolesta osana ratkaisukeskeistä työyhteisöä. Työnantajana olemme joustava ja arvostamme työntekijöidemme moninaisuutta. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä ja rekrytoinnissa toteutamme positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Toimistomme sijaitsee Toisella Linjalla Kalliossa Helsingissä.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu 15.2.2018 asti. Palkka on 2700 €/kk.  Talous- ja hallintokoordinaattori toimii suoraan toiminnanjohtajan alaisuudessa ja toimi on järjestössä uusi. Tavoitteenamme on vakinaistaa työsuhde.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 2.6.2017 klo 17 mennessä osoitteeseen: riikka.jalonen(a)rauhankasvatus.fi

Otsikoi viestisi talous- ja hallintokoordinaattori + oma nimesi. Hakemuksiin ei toivota ansioluettelon lisäksi muita liitteitä.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Riikka Jalonen riikka.jalonen(a)rauhankasvatus.fi