Maailmankoulu -koordinaattori lukuvuodeksi 2017

Kirjoittanut: RKI RKI Ei kommentteja

 

 

AVOIN TYÖPAIKKA: Haemme Joensuuhun Maailmankoulu-koordinaattoria lukuvuodeksi 2017

Maailmankoulu tukee opettajia globaalikasvatuksessa tuottaen laadukkaita menetelmiä, valtakunnallisia verkko-, koulutus-, ja neuvontapalveluita. Alueellista toimintaa toteutetaan yhteistyössä alueiden opetustoimien kanssa. Vuonna 2017 toiminta aloitetaan Joensuussa ottaen mallia toiminnan käynnistämisestä ja jo vakiintuneesta yhteistyömallista Helsingissä, Oulussa, Turussa, Kokkolassa ja Tampereen seudulla. www.maailmankoulu.fi

Olet etsimämme henkilö jos tunnet koulunmaailman arjen, globaalikasvatuksen periaatteet ja sinulla on kokemusta kouluttamisesta ja verkostoissa toimimisesta. Työ vaatii vahvaa itsenäistä työotetta, hyviä yhteistyötaitoja, aktiivista kehittävää työotetta, sekä taitoa hallita laajoja kokonaisuuksia. Maailmankoulu on osa Rauhankasvatusinstituutin (RKI) toimintaa. Koordinaattorin työpiste sijaitsee Joensuun opetus- ja koulutuspalvelujen tiloissa ja tehtävään valittavan henkilön lähiesihenkilö työskentelee ja tukee hänen työtään Helsingistä käsin sekä käyden säännöllisesti Joensuussa. Työ sisältää jonkin verran matkustamista Suomessa ja mahdollisesti kansainvälistä yhteistyötä.

Tarjoamme kiinnostavan tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen globaalikasvatuksen näköalapaikalla. Työnantajana olemme joustava ja arvostamme työntekijöidemme moninaisuutta.

Työsuhteen kesto on 1.8.2017-31.5.2018 ja palkka n. 2500 €/kk .

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 2.6.2017 klo 17 mennessä osoitteeseen: riikka.jalonen(at)rauhankasvatus.fi. Otsikoi viestisi MK-koordinaattori + oma nimesi. Hakemuksiin ei toivota ansioluettelon lisäksi muita liitteitä.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Riikka Jalonen riikka.jalonen(a)rauhankasvatus.fi